Nu bij ons in de verhuur!

Hieronder een kleine greep uit de nieuwe collectie. 

 

 

 


 

Koziol Babell etagère's

Het design van de Babell etagères is zowel modern als tijdloos.Te huur in de volgende maten Large,MediumXS en Mini.De verschillende niveaus van Babell zijn ook los van elkaar goed te gebruiken.Bonbons,gebak, koekjes maar ook grote stukken fruit passen makkelijk op de Large en MediumXS.Op de mini kunt u olijven,pinda's of snoepjes leggen.
 

 

Loungebanken in wit en zwart kunstleer.

De design kunstleren loungebank in wit en het zwart zijn er in een linker en rechter deel,daardoor zijn ze te schakelen om bijvoorbeeld een viplounge te creeren.Ze zijn uitermate geschikt in combinatie met de moree ledtafels.Biedt uw gasten een adembenemende ambiance waar nog lang over nagepraat zal worden.

Moree led statafels.

Creeer een unieke ambiance met deze exclusieve Lounge en Studio led tafels van Moree met 20 kleuren inclusief wit 12 programma's en dimfunctie.De led Lounge en Studio tafels van Moree zijn door Jonghs verhuur in verschillende hoogtes leverbaar van lage lounge salon tafel 36cm tot 105cm hoge statafel en met de tussen maten van 45cm 55cm 75cm zijn de combinaties en lounge opstellingen eindeloos.Ook ideaal te combineren met Banken en Lounge meubilair.Alle Lounge en Studio tafels zijn snoerloos en voorzien van accu's.

Moree 45

 

 

 

Fine bone China

Deze mooie strakke porseleinen borden zijn door ons speciaal uit China geimporteerd en uitstekend geschikt als u uw gedekte tafel tijdloze elegantie uit wil laten stralen. Het vormt een perfecte combinatie met onze moderne besteklijn Metropole van Amefa.

Fine bone china is een speciaal soort porselijn wat vele malen lichter en sterker is dan traditioneel porselijn. U kunt het herkennen door het bord tegen het licht te houden, u zult dan zien dat het bone china doorschijnend is.

 

LED statafels

Amefa bestek

Amefa bestekVoor wie houdt van een strakke, modern gedekte tafel, biedt Jongh’s nu ook bestek van het bekende Nederlandse merk Amefa. Het bestek van de 'Apeldoornsche Messenfabriek' heeft een eigentijds ontwerp en ligt lekker in de hand.

 

 

 

 

Royal Leerdam Carré glazen

Ontdek de fraai en modern vormgegeven glasserie Carré van Royal Leerdam. Het ontwerp, met taps toelopende glazen, laat het aroma van de wijn goed tot zijn recht komen. U kunt bij ons Carré glazen huren van de volgende modellen: champagneflute, en wijnglazen met een inhoud van 29, 38 en 53 centiliter. 

 

 

Gerealiseerd door:
Webcontent Zaandam

© Copyright 2018 - Jongh’s Verhuurservice BV
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend