Over Jongh’s Verhuurservice

 

Het begin...

 

Begin jaren tachtig organiseerde Peter Jongh een feestje voor zijn ouders. De klapstoeltjes die hij voor dat feest huurde, zaten helemaal niet lekker. Op het laatste moment werden er nieuwe stoelen gehuurd bij een ander verhuurbedrijf. “Als ik ooit voor mezelf begin, dan zou ik ook wel een verhuurbedrijf willen hebben, maar dan met betere kwaliteit en betere service”. 


Een paar jaar later was het zo ver, en in 1984 werd Jongh’s Verhuurservice geboren. De eerste jaren waren zwaar: De Jongh en zijn vrouw runden het bedrijf samen, en waren samen verantwoordelijk voor de complete bedrijfsvoering, inclusief het bezorgen en ophalen van spullen, én het afwassen. Dat gebeurde met de hand en vaak ’s nachts, om de artikelen de volgende dag weer te kunnen verhuren.

 

Partyverhuur anno 2018

In 2018 heeft Jongh’s Partyverhuur service 16 medewerkers, onder wie nog steeds veel familieleden van de oprichters Jongh, inclusief hun twee zoons. Het afwassen met de hand heeft plaatsgemaakt voor een tweetal ultramoderne wasstraten van negen meter lang, die in luttele minuten de grootste hoeveelheden servies en bestek wast en droogt, en de glazen zelfs poleert. Ons assortiment neemt inmiddels 2700 vierkante meter magazijnoppervlak in beslag, en is met heel veel categorieën uitgebreid, zoals partytenten, biertaps en een podiumwagen. Het bezorgen en ophalen van huurartikelen gebeurt met een viertal grote trailers en drie vrachtwagens. Jongh’s Partyverhuur service verhuurt de benodigdheden voor meer dan 1000 feesten en evenementen per jaar – van verjaardagsfeesten bij mensen thuis tot unieke evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

 

Flexibiliteit en service in verhuur

Wat niet veranderd is sinds de beginjaren, is de persoonlijke service waar onze klanten op kunnen rekenen. Want of het nu om een bijeenkomst van tien of tienduizend personen gaat, in dit familiebedrijf heeft iedereen als missie om van élke bijeenkomst een succes te maken. Wij zijn er dan ook trots op dat de onze allereerste klant, Hotel Jan tabak in Bussum, na 34 jaar nog steeds klant is.

Wij weten dat het plannen van een feest of evenement lastig is, en dat er vaak op het laatste moment nog dingen gebeuren die niet voorzien waren. Flexibiliteit is daarom de andere pijler waarop ons bedrijf is gebouwd.

 

Verhuurservice voor particulieren en bedrijven

Op deze website vindt u ons complete assortiment huurartikelen en kunt u uw bestelling direct plaatsen. Hebt u iets nodig voor een feest of evenement dat u op de website niet kunt vinden?

Of toch ergens anders goedkoper uit? wij doen graag dat extra's.Bel ons, en wij proberen het alsnog voor u te regelen. Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in de openbare ruimte: wij geven graag vrijblijvend en gratis advies. Wij bieden een verhuurservice, en dat maken we graag waar.

Welkom bij Jongh’s Partyverhuur service.

Gerealiseerd door:
Webcontent Zaandam

© Copyright 2018 - Jongh’s Verhuurservice BV
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend